Description

G Vine Nouaison eshte nje super premium gin i cili nxjerr ne pah pastertine dhe elegancen e distilimit te rrushit nepermjet nje recete qe perfshin 14 botanike te ndryshem.
Shija e tij eshte energjike, e rrumbullaket dhe e ngrohte, goxha aromatike dhe me pak shije pikante.
Nouaison Gin eshte perfekt edhe per krijimin e cocktaileve.