Description

Gold 999,9 Gin prodhohet ne nje distileri te vogel e cila ndodhet ne kufirin midis Frances, Gjermanise dhe Zvicres, ne nje qyteze te Alsace.
Pas marrjes se bazes alkolike nga distilimi i pare, behen dy distilime te tjera ne nje ene shum te vecante floriri per te perfeksionuar cilesine e alkolit dhe ne fund behet nje distilim dhe nje infuzion me botaniket e ndryshem te cilet i japin jete gin-it Gold 999,9.