Home/Shop/GIN/GILPINS GIN

GILPINS GIN

6,000L

THE SPIRIT OF ENGLAND

Sasia

Origjina

Brandi

SKU: G024 Category:

Description

Gilpins eshte nje London Dry Gin, i cili karakterizohet nga nje shije goxha e thate ne krahasim me gin-et e tjere ne treg, te marre fale nje perdorimi te menduar te perberesve botanike. Distilimi kryhet ne sasi te vogla dhe ne menyre totalisht artizanale.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Kategorite

Go to Top