Description

Gjithcka rreth Fifty Pounds Gin, duke filluar nga emri, historia, deri tek aroma perfundimtare e ketij gin-i, studiohet ne detaje. Ashtu si alkolet me te mire, eshte nje produkt qe vjen nga 4 distilime, pasi fillimi dhe fundi hidhen per te eliminuar aromat dhe shijet jo-optimale. Vetem zemra, pjesa me e paster e distilimit ruhet.