Description

Edinburgh eshte i pari London Dry Gin i krijuar ne Skoci nga Edinburgh Gin Distillery, sic e thote vet emri ne kryeqytetin skocez.
Me 14 botaniket e tij, nder te cilet dallohen livando, pisha dhe lajthia.
Ka nje arome freskuese te cilen ja jep lekura e fresket e limonit dhe e lemongrass.