Description

Death’s Door: vjen nga Amerika nje nder ginet me te mire qe jan krijuar ndonje here.
Eshte nje gin biologjik i krijuar ne Wisconsin me botanike vendas.
Botaniket e perdorur jane dellenja e eger qe rritet ne ishullin e Washington, koriander dhe finok gjithashtu vendas.
Thjeshtesi e madhe ne kte recete per nje rezultat fantastik.