Description

Citadelle Gin eshte nje gin i ekuilibruar ne menyre perfekte, fitues i mbi 60 medaljesh nderkombetare. Eshte i perbere nga 19 botanike te cilet vendosen ne infuzion sipas karakteristikave te tyre, nga nje deri ne kater dite.
Ky eshte nje hap i rendesishem qe lejon kte gin te fitoje profilin e tij te dallueshem. Me pas distilohet ne ene te vogla bakri mbi flake te hapur per te zhvilluar elasticitetin dhe karakterin e tij.