Description

Brooklyn Gin eshte nje produkt artizanal i krijuar ne New York, distiluar nga gruri dhe me pas kalon ne infuzion me dellenje te shtypur me dore, lekure agrumesh te fresketa lokale.
I paster dhe i balancuar, Brooklyn ofron aroma te fresketa frutash te mbeshtetura nga nje baze e forte dellenje, e cila perzihet ne menyre te persorur me fundin e thate.