Description

Broker’s London Dry eshte nje premium gin i cili prodhohet ne nje distileri 200 vjecare ne Birmingham.
Broker’s ka fituar me shume cmime ne garat nderkombetare te dekates se fundit se cdo gin tjeter.
Eshte me te vertete “Gin-i me i mire ne bote”.
Ne realizimin e tij perdoren botanike nga tre kontinente dhe eshte i vetmi gin qe eshte prodhuar historikisht ne Angli.