Description

Brecon distilohet 5 here ne nje ene unike dhe me pas lihet ne infuzion vetem me ingrediente natyral. Eshte nje gin pak aromatik, i paster, me nje shije pakez pikante dhe aroma korianderi dhe kanelle.