Description

Blue Gin, i krijuar nga distileri i famshem austriak Hans Reisetbauer, perdor 27 botanike te ndryshem te marre nga mbi 14 shtete te ndryshem. Ky gin eshte i holluar me uje te marre nga nje burim ne zonen Mühlviertel i cili sipas eksperteve eshte formuar ne epoken kur nisi formimi i kontinenteve pra me shum se 1 miljon vite me pare. Ky uje eshte i varfer me minerale inorganike, me permbajtje te ulet kalciumi dhe sodio dhe perdoret per te arritur nje gradacion alkolik prej 43% perpara se te filtrohet dhe amballazhohet.