Description

Bickens eshte nje Gin i pasur dhe intensiv, perzierje e 10 lloje botanikesh te ndryshme nga e gjithe bota.
Procesi i distilimit te ketij Gin-i eshte me te vertete unik: ai shkon permes dy distiluesve, Angela dhe Jenny, te cilat jane perkatesisht me e vjetra dhe me e reja e distilerise Langley ne Birmingham.
Alcool i rafinuar vendoset ne infuzion me botaniket te seleksionuara personalisht nga Master Distiller.