Description

Beefeater London Dry Gin lind nga nje recete origjinale e frymezuar nga Chelsea Physic Garden, kopeshti i Londres i vizituar nga themeluesi i fabrikes se pijeve alkolike James Borrough per te studiuar bimet aromatike. Profili i tij aromatik shenohet nga aromat e dellinjes, agrumeve dhe bimeve aromatike.