Description

Beefeater 24 eshte nje London Dry Gin klasik i prodhuar me botanike me vlera te medha, si agrume mesdhetare, dellinje dhe caj jeshil japonez, pas nje infuzioni 24 oresh. Nje buqete aromatike, me kompleksitet dhe ekuiliber te mire, gjalleron nje gllenke te bute dhe te kendshme.