Home/Shop/GIN/BATHTUB GIN

BATHTUB GIN

7,500L

Professor Cornelius Ampleforth´S Gin

Sasia

Origjina

Brandi

SKU: G003 Category:

Description

Prodhim i Prof. Cornelius Ampleforth, Bathtub eshte nje gin metode e vjeter. Frymezohet ne fakt nga gin-et e prodhuar ne menyre ilegale ne shtepi, duke perdorur vaskat e banjos dhe objekte te improvizuara gjate periudhes se proibicionizmit(vitet ‘20), me qellim shitje te paligjshme ne lokalet Speakeasy.
Bathtub prodhohet ekskluzivisht ne infuzion, pa asnje proces distilimi, ashtu si kerkon receta tradicionale per pijet alkolite te asaj periudhe.
Duke filluar nga nje cilesi e larte e alkoolit, erezat shtohen ne infuzion duke perdorur tekniken e quajtur Cold Compounding ose Cold Infusion (infuzion i ftohte).
Bathtub Gin i ofron perdoruesit nje produkt unik nga shumica e gin-eve ne treg sot.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Kategorite

Go to Top