Home/Shop/GIN/AMUERTE BLACK EDITION

AMUERTE BLACK EDITION

11,500L

COCA LEAF GIN

Sasia

Origjina

Brandi

Gradacioni

SKU: G001 Category:

Description

Amuerte Coca Leaf eshte gin i pare ne bote i prodhuar vertet me gjethe Coca nga Peruja.
Nje kombinim i shkelqyeshem tropikal me dellenje delikate, gjethe te atheta Coca, tamarillo, portokall, spec i kuq, papaya dhe dragonfruit nga Amerika Latine.

Kategorite

Go to Top